Ett hav av storbildsskärmar

Från sekunden du kliver innanför våra dörrar kommer du inse att det inte finns någon enda liten plats på Framnäsbaren där du inte har total och fullständig uppsikt över en storbildsskärm. Vi har skärmar uppe och nere, till höger och vänster, på pelare, över baren – ja – till och med på toaletterna! Vi lovar – ta utmaningen och försök hitta en plats där du inte kan se matchen, så kommer vi bjuda dig på en Framnäsburgare om du lyckas.

Roger-Browns-Sports-Bar-and-RestaurantSedan plasma- och LCD-tv blev populära för ett antal år sedan har vi uppdaterat hela vår TV-arsenal. Numera har vi bara platt-TV, och vi har många. Eftersom hockey, och att följa matcherna, är en så pass stor del av vår verksamhet och vår passion, har vi valt att investera i de absolut bästa TV-seten som marknaden har att erbjuda. Alla våra TV:s sänder i 100Hz, till skillnad från många andra modeller som sänder i antingen 50 eller 60hz. Hz har att göra med antalet bilder per sekund, och hur ögat upplever att TV:n flimrar, och ju högre värde desto bättre. Hos oss kan du vara säker på att du får den mest bekväma upplevelsen för ögat, så du kan med gott samvete slappna av, luta dig tillbaka och njuta av båda en, två och tre matcher i rad. Oavsett var du väljer att sätta dig kommer du att ha en TV mitt framför ögonen – det är vår vision och det är vad vi lovar. När vi pratar om hockey så skojar vi verkligen aldrig – det är en sak som är säker.

När vi inte har någon speciell match att visa, ska du komma ihåg att det givetvis bara är att säga till, så byter vi kanal till precis vad du vill. Så länge det har med hockey att göra, förstås! Välkommen till oss.