Hockey – vår stora passion!

Så länge vi kan minnas har alla som jobbar på Framnäsbaren varit fullkomligt förälskade i hockey. Det är den absolut mest spännande sport som finns, tycker vi, och om du känner likadant kan vi lova dig en sak direkt: du kommer trivas bra här hos oss!

3020121Det är svårt att säga vad som får oss att älska hockey så mycket som vi faktiskt gör. Kanske är det de snabba vändningarna, möjligheten för en match att vändas upp och ned på bara några minuter, det kyliga och förrädiskt hala underlaget, de tuffa och farliga tacklingarna eller helt enkelt bara rushen i att se någon göra mål. Ja, anledningarna till att vi älskar hockey är lika många som det finns spelare i NHL, och tro oss – vi har inga problem med att lista dem om du frågar!

Ett krav för att få jobba hos oss är att man har ett passionerat och seriöst intresse för hockey, varför ingen som inte känner kärleken till isen någonsin har hällt upp en öl i vår bar, eller burit en burgare över vårt golv. Det första vi frågar på alla våra arbetsintervjuer är ”vad är ditt favoritlag, din favoritspelare och din favoritkommentator”. Har man inte tre snabba svar på de frågorna går inte intervjun mycket längre än så, det vill vi lova. Här handlar all service om kärleken till hockey! Vi ser det inte ens som att vi häller öl eller serverar mat – på Framnäsbaren tänker vi alltid i termer av att möta puck, åka skridskor och trycka sarg. Faktum är att vi ett tag funderade på att lägga en is i baren, så att vi skulle kunna sköta vårt jobb på skridskor istället för med vanliga tråkiga skor, men vi kom fram till att det skulle bli för kallt för er gäster. I slutändan handlar ju allting om er! Och hockey, förstås!