Våra härliga events

Vi på Framnäsbaren är alltid ute efter att ordna riktigt trevliga och minnesvärda events och tillställningar, och om vi får säga det själva, brukar vi lyckas bättre än de flesta.

sedinarna-tre-kronorNär Tre Kronor spelar pyntar vi hela restaurangen i blått och gult, och har dessutom flera gånger haft blågula halsdukar att dela ut till gästerna. Ingenting får igång publiken på Framnäsbaren som Tre Kronor – förutom MODO förstås.

Ja, när MODO vinner ställer vi såklart alltid till med fest. Du kan räkna med att vi kommer dra hårt i barklockan så fort slutsignalen har ljudit och MODO kammat hem segern, och sedan är resten av kvällen en enda lång och vild fest! Även om allas vårt favoritlag någon enstaka gång skulle råka förlora eller spela lika, hänger vi inte läpp för det. Det finns ingenting som MODO inte kan övervinna till slut, och vi litar lika mycket på vårt lag som vi gör på alla våra underbara gäster.

Om och när MODO tar sig till slutspel kan du vara säker på att vi höjer ribban för eventen ytterligare några snäpp. Under slutspelsperioden i Elitserien pyntar vi hela baren i vårt underbara lags underbara färger – rött, grönt och vitt. Vi färgar också ölen grön, förstås, och personalen går självklart klädd i våra stolta färger de också. Räkna med att Börje dyker upp i en färggrann MODO-hatt – för när MODO är i slutspel i Elitserien går det inte att hålla honom i köket några längre stunder, det vill vi lova. Faktum är att det dessa gånger kan ta både en och två stunder längre att få sin efterlängtade Framnäsburgare på en tallrik framför sig, men alla som har träffat Börje kan nog hålla med om att den där extra väntetiden är värd det, bara för hans underbara sällskap ute i restaurangen.

Hoppas vi ses snart, på Framnäsbaren!