Att titta på hockey hos oss

Att titta på hockey är precis vad man ska göra – det var därför vi startade Framnäsbaren en gång i tiden – för att människor skulle ha en plats att träffas och titta på hockey – och det är precis därför vi kommer fortsätta hålla öppet, förhoppningsvis i många år framöver!

shutterstock_31975099Hos oss ser man alltid de aktuella matcherna, både Elitserien, landslagsmatcher, NHL och andra ligor, med framförallt handlar det förstås om att titta på allas vårt favoritlag – MODO! På Framnäsbaren går MODO alltid först – så, oavsett om det är en bortamatch eller hemmamatch står kanalen inställd på MODO om de faktiskt spelar. I annat fall är det självklart också hockey som gäller, så oroa dig inte om du råkar vara mer intresserad av någon annan liga – eller – gud förbjude – något annat lag! På Framnäsbaren är alla sorter välkomna i vilket fall – även om du håller på någon av vårt favoritlags konkurrenter hoppas vi kunna välkomna dig in i vår varma och trevliga atmosfär för att lyfta en bägare med oss, och kanske avnjuta en av våra speciella Framnäsburgare.

Att titta på hockey hos oss är en helt underbar upplevelse. Alla som kommer till oss, kommer till oss för att titta på hockey, och gemenskapen blir därför helt otrolig. Från sekunden du kliver innanför dörrarna och sätter dig i baren, till ögonblicket du lämnar lokalen är hockey det som gäller. Det finns alltid någon att diskutera veckans matcher med, oavsett om det är personalen eller den som råkar sitta bredvid dig i baren. Alla är intresserade, alla är öppna och härliga och alla är redo att dela med sig av sitt favoritintresse. En kväll hos oss är en kväll med hockey, och vi lovar – när du väl har testat kommer du inte vilja titta på matcherna någon annanstans. Vi är säkra på att du kommer tillbaka, gång på gång!