Välkommen till Framnäsbarens webbsida! Här hittar du information om allt som har med Framnäsbaren att göra, det vill säga allt ifrån vilka matcher som visas, vilken typ av människor som kommer hit, vad vi serverar för mat under olika event till andra intressanta uppgifter som kan vara av nytta om du funderar på att komma hit någon dag! Allra mest handlar sidan precis som baren om just det som vi älskar allra mest – hockey!

Du hittar också presentationer av oss som jobbar här, så att du kan lära dig lite mer om vilka vi är, vilket vi hoppas kan vara trevligt om du skulle råka titta förbi någon dag. Oavsett vad ser vi väldigt mycket fram emot att träffa dig.

Eftersom spänningen i hockey matchas allra bäst med lite liveaction, berättar vi också här på sidan om alla tjänster vi erbjuder som är relaterade till betting, och även vilken typ av betting som våra gäster tycker allra mest om.

Så, om du har funderat på att titta förbi oss, men aldrig riktigt fått ändan ur vagnen, börjar det nu ta slut på ursäkter. Kasta dig ut på vår sida och läs dig igenom all matnyttig information som vi har delat med oss av här, så lovar vi att du kommer vilja sätta dig i bilen och köra raka vägen hit! Och oroa dig inte, vi har både en saftig burgare, en kall öl och kvällens mest spännande match redo i baren – bara för dig och alla andra underbara människor du kommer träffa här, såklart!

Välkommen!