Kommande matcher på Framnäsbaren

I år kommer vi, som vanligt – som vi gör alla år – att lägga allra störst fokus på att visa vårt älskade MODO. Varenda match som MODO spelar i år kommer att rulla på våra skärmar, och det skulle de göra, även om man beslutade sig för att spela på självaste julafton. Såväl borta- som hemmamatcherna visas hos oss, så att så snart spelschemat släpps kan du boka in varje MODO-rysare i kalendern och påminna dig om att det är till oss du ska åka dessa dagar.

B2krSgXIgAAJ_2sNär MODO inte spelar visar vi som sagt alltid annan spännande hockey, och prioriteringsordningen ser ut som följer. I första hand visar vi Elitserien, och framför allt de matcher som är av extra stor relevans för MODOs framtida framfart. Ju längre säsongen går blir det ju också allt tydligare vilka andra lag som är av speciellt stor vikt att följa, så lite beroende på poängläge och omgång anpassar vi spelschemat på Framnäsbarens storbildsskärmar. Med allra största säkerhet kommer vi visa Elitserien.

De dagar och kvällar som det är uppehåll där, blir det istället något annat. Du kan vara säker på att skärmarna på Framnäsbaren aldrig är avstängda. Vi är faktiskt osäkra på om det ens finns någon avstängningsknapp – vi har aldrig behövt använda den, genom alla år. Så, nästa i prioriteringsordningen är förstås Tre Kronor. När Tre Kronor spelar står blixten stilla, som vi brukar säga här uppe hos oss, och så är det faktiskt. Vi har oerhörd stolthet för vårt landslag, och så fort vi har chansen visar vi de blågula hjältarna.

När varken Elitserien eller landslaget spelar brukar vi vända oss till NHL. I och med tidsskillnaden kan det dessutom vara så att det spelas matcher där när det inte överhuvudtaget spelas någonting alls i Sverige. Så välkommen över även om du bara gillar NHL – du kommer inte att bli besviken.