Vi som jobbar här!

Vi som jobbar på Framnäsbaren behöver väl egentligen ingen presentation för våra stammisar, men om du funderar på att börja komma in, berättar vi gärna lite om oss i gänget, för att försöka få dig att känna dig extra manad och välkommen att göra slag i sak.

Bakom baren hittar du allt som oftast Britta och Lena.

A_corner_of_the_cafeBritta har varit med oss på Framnäsbaren sedan starten, och låt oss lova dig – ingen brinner för hockey som hon gör! Brittas lag är förstås allas vårt MODO, och förutom att servera öl och vin hos oss missar hon aldrig en MODO-match – varken hemma eller borta – om hon råkar vara ledig. Faktum är att hon dock jobbar mer än någon annan i gänget, för att hon verkligen älskar att vara hos oss – så särskilt många matcher i ishallarna blir det ju inte. Men Britta missar aldrig en match på TV, i alla fall, och vem vet – kanske blir det fler livsmatcher när hon går i pension. Men låt oss hoppas att det kommer dröja många och långa år innan det händer.

Lena började hos oss för bara några år sedan, men hon passade in som handen i handsken redan från första dagen. Hon har en nästan lika stor passion för MODO och hockey generellt, som Britta har, men hon är också den i vårt galna gäng som är mest intresserad av landslagshockeyn. Ingen skriker högre än Lena när Tre Kronor kämpar mot Finland eller Ryssland, och vi hoppas att hon fortsätter skrika hos oss.

I köket hittar ni Börje – mannen, myten, legenden. Börje är den ende i personalstyrkan som faktiskt spelat hockey själv. Som ung var han vassare än de flesta med grillor och puck, och redan i femårsåldern föddes kärleken till hockeyn. Bortsett från att vara en hejare med klubban är han även en riktig talang bakom stekbordet. Tveka in att titta in i köket och hälsa om du tycker att Framnäsburgaren smakade.